Home
Brochures
De Woningstichting
Huurders
Woningzoekenden
Projecten
Nieuws
Contact

Welkom bij Woningstichting Putten

Als huidige of toekomstige bewoner van een van onze woningen heten wij u van harte welkom op onze website. U vindt hier informatie over onze organisatie en dienstverlening. Verder geven wij praktische tips en houden wij u op de hoogte van actuele zaken.

Kwaliteit en dienstverlening
Onze inspanningen zijn gericht op het realiseren van betaalbare woningen voor een goede kwaliteit. Daarbij hebben duurzaamheid en energiebesparing onze aandacht.
Wij dragen bij aan een prettige woonomgeving en goede onderlinge contacten opdat iedereen zich thuisvoelt. Overleg en samenwerking met onze bewoners vinden wij van essentieel belang. Suggesties voor de verbetering van onze dienstverlening en/of de onderwerpen op deze website zijn dan ook van harte welkom.

Wilt u meer informatie over onze corporatie? Download dan onze folder.

Renovatie aan de Wallenbergstraat
29 augustus 2016
Bij de 16 eengezinswoningenwoningen aan de Wallenbergstraat is door Husselerveld BV gestart met de renovatie van de badkamer en het toilet. Dat is voor de bewoners even doorbijten, ook al proberen we bij breekwerk zoveel mogelijk het stof 'buiten de deur' te houden.

 

Lees verder...
wonen aan de Klaas Frisohof
7 maart 2016

Op de plek van de voormalige Da Costaschool wordt momenteel hard gewerkt aan een dorpsvernieuwingsproject. Op deze plek worden een gezondheidcentrum, 10 koopwoningen en 6 sociale huurwoningen gebouwd.

De straat is vernoemd naar Klaas Friso. Een man van grote betekenis voor de Puttense gemeenschap. 40 jaar heeft hij zich als hoofd van de afdeling Welzijn van de gemeente ingezet voor het welzijn van de Puttenaren. Daarnaast was hij actief voor Stichting Oktober 44, het Historisch Genootschap, schreef hij boeken schreef en dirigeerde hij orkesten.

In 2007 is de heer Friso overleden op 1 september jl. is door zijn vrouw, in het bijzijn van zijn kinderen en verdere familie, de naam 'Klaas Frisohof' onthuld. De familie vindt het een grote eer.

 


 

Lees verder...
Herontwikkeling hoek Van Damstraat
1 februari 2016

Bijna onder de pannen!

Begin dit jaar is Aannemersbedrijf Aalten B.V. gestart met de bouw van dit dorpsvernieuwingsproject. Er komen 21 sociale huurappartementen, 13 grondgebonden 55+woningen en 2 eengezinswoningen.  Als u de pagina opent dan vindt u de verhuurbrochure met informatie over de woningen en de woonomgeving.


 

Lees verder...
Projecten gerealiseerd
1 januari 2015

 
 

Lees verder...
© 2012 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl